Anneke Jepma tuinarchitectIk ben Anneke Jepma en de eigenaar van Jepma Tuinontwerp. Na mijn studie aan de Internationale Agrarisch Hogeschool Larenstein ben ik begonnen bij ingenieursbureau Grontmij als landschapsontwerper. Na een aantal jaren aan zowel grootschalige landschapsplannen, landschappelijke inpassingen als kleinere (particuliere) projecten te hebben gewerkt, was het tijd om me te gaan verdiepen in mijn liefde “tuinontwerpen”.
In 2006 startte ik als tuinontwerper bij Meeuwis de Vries ontwerpbureau en hoveniers en vanaf het moment dat mijn eerste tuin werd aangelegd wist ik het zeker, dit is waar mijn hart ligt. Tot 2012 heb ik namens Meeuwis de Vries met veel plezier aan mooie tuinen mogen ontwerpen. Toch besloot ik om in 2012 de overstap te maken naar Puurgroen ontwerpbureau en hoveniers. Het verschil in ontwerpstijlen van beide bureau’s heeft me als ontwerper zo verrijkt dat het me uiteindelijk heeft doen besluiten om in 2015 een eigen tuinontwerpbureau te starten.

Met Jepma tuinontwerpen wil ik mijn liefde en fascinatie voor tuinen, groen en buiten zijn overdragen. In al mijn ontwerpen probeer ik dat wat mij ooit betovert heeft op u over te brengen.