Subscribe

Cum sociis natoque penatibus et magnis

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

  Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
  [edgtf_tabs style=”horizontal_tab”][edgtf_tab title=”ANNEKE JEPMA”]

  In 2006 startte ik als tuinontwerper bij Meeuwis de Vries ontwerpbureau en hoveniers en vanaf het moment dat mijn eerste tuin werd aangelegd wist ik het zeker, dit is waar mijn hart ligt. Tot 2012 heb ik namens Meeuwis de Vries met veel plezier aan mooie tuinen mogen ontwerpen. Toch besloot ik om in 2012 de overstap te maken naar Puurgroen ontwerpbureau en hoveniers. Het verschil in ontwerpstijlen van beide bureau’s heeft me als ontwerper zo verrijkt dat het me uiteindelijk heeft doen besluiten om in 2015 een eigen tuinontwerpbureau te starten.

  Met Jepma tuinontwerpen wil ik mijn liefde en fascinatie voor tuinen, groen en buiten zijn overdragen. In al mijn ontwerpen probeer ik dat wat mij ooit betovert heeft op u over te brengen.

  [/edgtf_tab][/edgtf_tabs]